Belletti: Naše Barcelona s Dinhem byla lepší než ta současná s Messim

Belletti a Ronaldinho (© marca.es)

Juliano Belletti už sice pověsil kopačky na hřebík, dění v Barceloně ale sleduje i nadále.

Brazilský obránce, jenž na Nou Campu strávil období mezi roky 2004 a 2007, se pustil do srovnání tehdejší Barcelony s tou současnou.

"Mnohem více si cením týmu, v němž jsem hrál. Zejména kvůli soupeřům. Hráli jsme proti Realu Madrid Zidana, Ronalda či Figa, Milánu, v jehož dresu zářil Kaká, a Liverpoolu, který prožíval skvělé období," prohlásil Belletti. "My jsme měli jasné schéma, zatímco teď nevíte, jak vlastně Barcelona hraje. Někdy to vypadá, že s formací se třemi obránci a sedmi útočníky."

Nyní 35letý Belletti také prozradil, že by před Messim dal přednost Ronaldinhovi. "Ronaldinho měl ve své době soupeře, kteří ho dělali ještě výjimečnějším, jakými byli Zidane nebo Figo. On mi dal hodně titulů. Messi má mnohem větší podporu týmu, než měl Dinho. Kdybych si měl vybrat mezi tehdejším Ronaldinhem a dnešním Messim, vybral bych si Gaúcha."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace