Bellingham je nadále hlavním cílem Realu, Dortmund ale slevit z požadavků nechce

Jude Bellingham, hlavní cíl Realu Madrid na přestupovém trhu

Anglická hvězda Borussie Dortmund, Jude Bellingham, se nadále drží v popředí zájmu několika evropských velkoklubů, v první řadě Realu Madrid. Hráč Borussie je velkým snem prezidenta Florentina Pereze, který chce pokračovat v přestavbě zálohy a sestavit nový mladý tým, který by klub udržel na špičce evropského fotbalu.

Bílý balet plánuje, že by se v příští sezóně Jude Bellingham mohl postavit po bok Aureliena Tchouameniho a Eduarda Camavingy, se kterými by vytvořil novou mladou zálohu. Vyřazení Dortmundu z Ligy mistrů by mohlo být momentem, který zpečetí odchod hráče z německé Bundesligy. Borussie Dortmund ovšem za Bellinghama požaduje 150 milionů eur a tuto cenu je Real Madrid ochoten klubu zaplatit.

Do souboje o talentovaného hráče se přihlásily také anglické kluby Liverpool a Manchester City, ale Bílý balet je o krok dále a pro hráče má již nachystanou smlouvu. V ní bude zanesena výstupní klauzule ve výši jedné miliardy eur, kterou mají v kontraktu také další mladé hvězdy Realu Madrid. Na anglického záložníka by dále čekal velmi lukrativní bonus v případě zisku Zlatého míče, jelikož klub předpokládá, že Bellingham má nakročeno v budoucnosti k individuálním oceněním.

Anglický reprezentant je jedním z nejsledovanějších hráčů přestupového trhu, jelikož jeho výkony, jakými se prezentuje v Bundeslize jsou na nadstandardní úrovni. Před branami Signal iduna Parku proto čeká několik zájemců, kteří žádají klub o jednání, ale zdá se, že Němci nehodlají ustupovat ze svých vysokých požadavků.

Borussie Dortmund se rozhodla, že ze svých ekonomických požadavků nesleví a z případného odchodu Bellinghama chce udělat nejvyšší prodej v historii klubu. Je si vědoma toho, že za anglického záložníka je mnoho zájemců zaplatit šílené částky, proto nebude chtít zasednout k jednacímu stolu, pokud si nebude jista, že dostane minimálně 150 milionů eur. Prezident Realu Madrid Florentino Perez si ale pro příští sezónu vyhlédl Juda Bellinghama a vidí v něm ideálního nástupce Luky Modriče, proto se Merengues stali jedním z jeho hlavních nápadníků, ačkoli ne jediným.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace