Bellingham? Rodrygo a Vinicius vstřelí víc branek, myslí si Ancelotti

Vinicius a Rodrygo v utkání španělské ligy

Čerstvý držitel Kepa Trophy pro nejlepšího mladého hráče, anglický útočník Jude Bellingham, se po bleskové adaptaci na španělskou ligu v Realu rozstřílel a někdy se zdá, že je tahounem týmu a veškerá odpovědnost padá na jeho bedra. Italský trenér Carlo Ancelotti je s jeho výkony více než spokojen, ale je si jist, že oba z dvojice Vinicius a Rodrygo v letošní sezóně vstřelí více branek než Bellingham.

Anglický útočník Realu Madrid, Jude Bellingham, je s deseti přesnými zásahy prozatím jednoznačným králem střelců španělské ligy. V bílém baletu jeho vysoké tempo nikdo nestíhá, Joselu má na svém kontě branek pět, Vinicius tři a Rodrygo pouze dvě. I tak je ale trenér Carlo Ancelotti přesvědčen, že oba Brazilci budou na konci roku mít ve statistikách více branek.

Rodrygo a Vinicius nastřílí v průběhu sezóny více branek než Joselu a Bellingham. O tom vůbec nepochybuji. Důležité ale je, že když na hřišti nejsou oni, jsou tam Bellinham s Joselem, kterým se daří. V tomto ohledu nikam nespěcháme,“ řekl Carlo Ancelotti, který poznamenal, že si Vinicius i po vypjatém derby plném rasistických urážek vede dobře. „Je v pořádku. Myslím, že si na to už bohužel zvykl. Soustředí se na svou hru a práci. V tomto ohledu mu nemusím nic říkat.

Žádná velké proslovy nemusí vést italský trenér ani s vycházející hvězdou Bellinghamem. „V tuto chvíli neprokazuje žádné nedostatky. Nemusí se nijak zlepšovat, na této úrovni je důležitá kontinuita. To je to, co dělá rozdíl u velkých hráčů. Zatím ji má a já bych rád vyzdvihl i jeho práci s míčem a bez něj. Bellinghamova úroveň je velmi vysoká,“ dodal Carlo Ancelotti.

Trenér Realu Madrid hovořil také o nutnosti najít náhradu za zraněného Tchouaméniho. Italský manažer to neřekl otevřeně, ale přirozenouo náhradou by měl být Camavinga. „Mohl by to být on. V některých zápasech hráváme na dva pivoty. Camavinga je hráč, který se svými vlastnosti nejvíce podobá Tchouaménimu,“ dodal Ancelotti.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace