Benfica nabízí Atléticu Madrid 40 milionů eur za Joao Félixe

Joao Felix v dresu Atlética Madrid | goal.com

Budoucnost Joao Félixe je ve hvězdách. Čtyřiadvacetiletý hráč se po ročním hostování vrátil do Atlética Madrid a jeho tržní hodnota opět poklesla. Za posledních pět let o téměř 90 milionů eur, pokud vezmeme v úvahu, za jakou částku přestoupil v roce 2019 z Benficy. Do Atlética přišel s velkým očekáváním, to ale nenaplnil a jeho kolísavé výkony přiměly klub zamyslet se znovu nad jeho budoucností.

Tržní hodnota mladého portugalského útočníka nadále klesá, po hostování v Barceloně, které Joao Félixovi příliš nepomohlo, se zastavila na necelých 40 milionech eur. To je také částka, kterou za čtyřiadvacetiletého hráče nyní nabízí Benfica.

Vedení klubu nabídku z Portugalska vážně zvažuje, oproti tomu fanoušci se ale dělí na dva tábory. Jedna část z nich si myslí, že Joao Felix v červenobílém dresu ještě nepředvedl své maximum a dokáže se prosadit, zatímco jiní věří, že by bylo nejlepší nabízené peníze přijmout a reinvestovat do jiných posil.

Konečné rozhodnutí o dalším osudu portugalského útočníka padne jistě až za několik týdnů, podle předpokladů se bude čekat na to, jak se hráč předvede na evropském šampionátu. Do Německa Joao Felix odcestoval s portugalskou reprezentací, v nabité konkurenci ale ještě nedostal příležitost. I tak má Benfica o návrat hráče, který v klubu odehrál čtyři sezóny, velký zájem a tlačí na Atlético s rozhodnutím.

Další možností, která je pro portugalského útočníka stále otevřená, je i nové hostování v Barceloně. Katalánský klub ve shodě s novým trenérem Hansi Flickem o mladého útočníka projevil zájem. Během hostování určité záblesky geniality předvedl, Barcelona ovšem nepřistoupí na nic jiného, než roční zápůjčku bez opce.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace