Benzema a góly? Spojení, které začíná fungovat

Karim Benzema (© as.com)

Dlouhé měsíce poslouchal na svou adresu pouze kritiku a výtky, v roce 2011 ale útočník Realu Madrid odpovídá zlepšenou výkonností a góly.

A není jich málo. Benzemovi se začalo střelecky dařit od loňského osmého prosince, od té body se radoval v bílém dresu 14krát (6 branek v lize, 4 v Lize mistrů a 4 v Copa del Rey). Třiadvacetiletý forvard potřebuje v průměru na jeden přesný zásah 118 minut hracího času.

"Každým dnem se cítím lépe. Mým úkolem je střílet góly, jenže dříve mi chybělo to nejdůležitější, sebedůvěra. A tu útočník potřebuje. Teď ji mám, jsem na vrcholu psychických i fyzických sil. Při zápase ze sebe vydávám maximum. Hodně mi pomohl Mourinho, zejména po mentální stránce," uvedl Benzema.

"Znovu jsem ten Karim z Lyonu. Ještě lepší! V Realu Madrid jsem se naučil spoustu věcí. Lépe se pohybuji na hřišti, více napadám soupeře. A věřím, že v tom budu pokračovat. Chci ze sebe dostat to nejlepší a pomoci klubu k úspěchům, protože Real Madrid je tým, ve kterém chci být."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace