Benzema by chtěl hrát po boku Higuaína

Karim Benzema a Gonzalo Higuaín (© marca.es)

José Mourinho musí řešit příjemný problém, k dispozici má totiž dva útočníky ve skvělé formě.

Portugalec vyznává hru s jediným hrotem, kterého doplňuje Cristiano Ronaldo. Karim Benzema prozradil, že by rád nastupoval po boku Gonzala Higuaína v základní sestavě, což je varianta, kterou nedávno připustil i Mourinho, když oba fotbalisty označil za kompatibilní. Na hřiští jí ale letos nevyužil.

"Důležité je, abychom stříleli góly, které pomáhají týmu. Mám radost, když nastoupí Higuaín a prosadí se. Stejnou jako když dám gól sám. Mohli bychom hrát vedle sebe, tahle varianta by se mi líbila. Už jsme společně několikrát nastoupili. Ale to rozhodnutí je na trenérovi, ne na mně," prohlásil Benzema, jenž proti Villarrealu zaznamenal čtrtý gól v letošním ligovém ročníku.

Higuaín jich má na kontě devět, ale vše mohlo mohlo být jinak. Argentinec měl na přelomu roku problémy se zády, které vyřešila operace. Vedl jí doktor Richard Fessler, podle něhož "měl štěstí, protože podobné zranění mohlo znamenat konec profesionální kariéry, nyní je ale stoprocentně fit, klíčové bylo jeho odhodlání, fyzická kondice a dobrá práce lékařského týmu".

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace