Benzema dal po chybě Víctora Valdése nejrychlejší gól historie El Clásica

Karim Benzema (© as.com)

Včerejší El Clásico nabídlo řadu zajímavostí, jednou z nich byl i nejrychlejší gól v historii vzájemných duelů Realu Madrid a Barcelony.

Na ten potřeboval útočník Bílého baletu Karim Benzema pouze 22 vteřin. Akci, která vedla k brance, nechtěně začal Víctor Valdés kiksem při rozehrávce, po následných nepovedených střelách Di Maríi a Özila se míč dostal k francouzskému útočníkovi, jenž už veděl, kam ho uklidit. Realu Madrid to nebylo nic platné, katalánský rival skóre trefami Alexise Sáncheze, Xaviho a Cesca otočil a na Bernabéu zvítězil 3-1.

Až dosud držel rekord nejrychlejšího gólu v El Clásicu Chus Alonso, když 28. ledna 1941 poslal Real Madrid do vedení po 40 vteřinách. Podobný kousek se povedl ještě barcelonskému Carrascovi v ročníku 1987/1988.

Barcelona otočila nepříznivě se vyvíjející skóre na svou stranu poprvé v letošní Primeře, Real Madrid naopak nezvítězil poprvé po 62 zápasech, v nichž vstřelil první gól.

Podívejte se na hrubka Víctora Valdése a nejrychlejší gól v historii El Clásica Karima Benzemy:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace