Benzema vynechá El Clásico. Ako dlho bude Realu Madrid chýbať?

Karim Benzema

Real Madrid už dnes večer narazí na FC Barcelona v slávnom súboji El Clásico. Chýbať mu bude ale najväčšia hviezda.

Real Madrid sa v boji proti FC Barcelona bude musieť zaobísť bez svojho najlepšieho strelca, Karima Benzemu. Francúzsky 34-ročný kanonier zaznamenal v sezóne zatiaľ 32 gólov, čím dorovnal svoje kariérne maximum. V La Lige dal 22 gólov a má aj 11 asistencií, v oboch kategóriách je najlepším. 

Proti Barcelone ho ale Real Madrid nebude mať k dispozícii. Špekuluje sa o tom, kto nahradí francúzskeho strelca. Môže ním byť Luka Jović či Gareth Bale, takisto môže Carlo Ancelotti zvoliť rozostavanie 4-4-2 s Valverdem v strede a vpredu s Viniciusom a Marcom Asensiom. 

Možností je viacero, no pre Real Madrid absencia Benzemu bude problém. Väčším problémom by bola dlhšia absencia, nakoľko jeho sval je natrhnutý, čo je horšie, než čo si spočiatku Real Madrid myslel. Zatiaľ platí, že bude v poriadku pre nasledujúce ligové kolo o 13 dní na pôde Celty Vigo. 

Rovnako by mal byť v poriadku na zápas štvrťfinále Ligy majstrov na Stamford Bridge. Real Madrid má ale šťastie, že nasleduje dvojtýždňová reprezentačná prestávka, Benzema si tak môže oddýchnuť a včas sa zotaviť. Bez neho by sa proti Chelsea Real Madrid nezaobišiel. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace