Berizzo: Sevilla mě odvolala kvůli nemoci, nebylo to spravedlivé

Eduardo Berizzo (© marca.es)

Eduardo Berizzo se po dvou letech vrátil k vyhazovu ze Sevilly, který považuje za nespravedlivý.

Vše se událo na konci roku 2017, kdy byl Berizzovi zjištěn nádor na prostatě. Jen den poté, co se podrobil operaci, byl odvolán.

"Nečekal jsem to a nelíbilo se mi to, nebylo to spravedlivé. Ve skutečnosti se týmu nedařilo špatně, v lize byl pátý, v Lize mistrů postoupil do osmifinále a pokračoval i v Copě. Ale vedení si myslelo, že budu slabý a nezvládnu to. To je problém, když v naší profesi něco takového přiznáte. Který hráč by řekl, že se bojí? Okamžitě by ho vyhodili," uvedl Berizzo.

"Nikdy jsem sílu neztratil, naopak jsem zhubl několik kilogramů, což mi přišlo vhod. (smích) Ale sílu jsem nikdy neztratil. Lékaři mi řekli, že musím na operaci, tak jsem odpověděl - jdeme na to. Nemáte možnost před tím utéct. Hodí vás do ringu a buď vás soupeř trefí, nebo jeho ránu vykryjete."

Seville se slova bývalého lodivoda podle tisku nelíbila, neboť v klubu panuje přesvědčení, že i přes ukončení smlouvy byl Berizzovi v době nemoci oporou.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace