Betis a Valencia chtějí Chori Castra. Můžou ho mít za 18 tisíc eur

Chori Castro (© marca.es)

Chori Castro je spojován s odchodem z Mallorcy. Ten by pro ostrovany nemusel být ani zdaleka tak výhodný, jak by si představovali.

Vedení klubu za uruguayského záložníka rádo obdrželo částku okolo 6 milionů eur, Chori Castro by ale mohl Iberostar Estadi opustit za výrazně nižší cifru, a sice 18 tisíc eur.

Tuto možnost mu dává chyba v pětileté smlouvě, kterou s Mallorcou podepsal 7. srpna 2007. Jedna z klauzulí dovoluje hráčovi jednostranně kontrakt ukončit, a to právě za zmíněnou částku, která v době, kdy při přestupech létají miliony eur sem a tam, vypadá jako dárek pro možné zájemce.

A o ty nemá 26letý fotbalista nouzi. Nejvážněji se o jeho služby uchází Betis, jenž se po dvou letech vrací do Primery, a Valencia, která si konečným třetím místem v uplynulém ligovém ročníku zajistila účast v Lize mistrů. Přestože Mallorca prakticky nemá možnost omyl v oficiálně schváleném dokumentu pozměnit, neočekává se, že by toho některý klub využil. Zájemcům o Chori Castra to však dává do ruky silný nástroj ke sražení přestupové částky...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace