Betis nezahálí, získal už pět posil

Mario Álvarez (© marca.es)

Kádr Betisu pro nadcházející sezónu se začíná rýsovat, Andalusané oficiálně potvrdili už pět nových tváří.

Mužstvo nováčka Primera División posílil jako první Javi Chica, jemuž vypršela smlouva v Espanyolu. Univerzální krajní bek tak přišel na Benito Villamarín zdarma, kontrakt byl podepsán na dobu čtyř let.

Defenzivu zelenobílých vyztužil také Mario Álvarez. Ani za něj nemusel nový zaměstnavatel zaplatit ani euro, neboť mu skončila smlouva v Getafe. Devětadvacetiletý stoper bude v Betisu působit příští dva roky.

Nové jméno bude k vidění i mezi třemi tyčemi, kam přichází Fabri z Valladolidu. Podrobnosti transferu třiadvacetileté naděje nebyly zveřejněny, podle španělských médií se však sám brankář vykoupil ze smlouvy. Betisu se následně upsal na tři sezóny.

Další dvě posily našel Betis ve Villarrealu. Za záložníka Javiera Matillu zaplatili Andalusané 1,35 milionu eur a dohoda zní na tři roky, Jefferson Montero pak přichází ze stejného celku na roční hostování, jehož součástí není klauzule o možné změně na trvalý přestup.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace