Betis odmítá, že by v případě nepostupu do Evropy musel prodat Fekira a Canalese

Sergio Canales (© marca.es)

Vedení Betisu zareagovalo na spekulace, že by v případě nepostupu do evropských pohárů muselo prodat dvojici opor Nabila Fekira a Sergia Canalese.

"Naprosto to odmítám. Betis samozřejmě může tyto hráče udržet i v případě, že bychom pro příští sezónu nepostoupili do Evropy. Charakterizujeme se tím, že vytváříme rozpočet s opatrností. Vloni jsme díky účasti v Evropské lize měli příjmy 14 milionů eur. Růst klubu nám dal stabilitu, kterou neovlivní, pokud v nějakém roce dojde k výkyvům. V tomto ohledu nemám obavy," uvedl generální ředitel Betisu Federico Martínez Feria.

Fekir, jenž do klubu přišel během loňského léta z Lyonu za 20 milionů eur (plus až 10 milionů eur v bonusech), i Sergio Canales patří mezi nejdůležitější muže Rubiho výběru a mělo by tomu tak být i v ročníku 2020/2021. Betis naopak pracuje na posílení týmu, který letos hraje pod svoje možnosti.

"Chceme mužstvo naopak zlepšit. Budeme sledovat trh a uvidíme. Určitá jednání už jsou v pokročilém stavu. Je zjevné, že někteří hráči mohou odejít, a pokud nepostoupíme do Evropy, tak to může naši přestupovou strategii ovlivnit, rozhodně to ale nebude znamenat nutnost prodat zmíněné opory," dodal Federico Martínez.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace