Bezchybný únor. Atlético pozvedl skvělý Griezmann

Antoine Griezmann (© marca.es)

Jestliže Atlético a Antoine Griezmann v určitých fázích sezóny poněkud tápali, pak únor měl francouzský křídelník báječný, z čehož madridský celek vytěžil plný počet bodů.

Atlético ve druhém měsíci v roce nemělo snadný los, zvládlo ale vítězně všechny mače - proti Valencii (1-0), v Málaze (1-0), proti Athleticu (2-0), v Seville (5-2) a naposledy ho nedokázal zastavit ani Leganés, který na Wandě utrpěl debakl 0-4, přičemž všechny góly vstřelil Griezmann.

Šestadvacetiletý fotbalista tak zakončil ligový únor s bilancí sedmi gólů a dvou asistencí v pěti startech. V Evropské lize navíc pomohl svému týmu k jasnému postupu přes FC Kodaň. Griezmann je znovu v nejlepší formě a Los Colchoneros pokračují v pronásledovaní Barcelony, která má v čele tabulky už jen čtyřbodový náskok a dnešní souboj s Las Palmas k dobru.

"Musíme si to užívat, snažím se lidi bavit. Možná jsem udělal chybu, když jsem fanouškům ukázal aby ztichli (v zápase proti Ahleticu Griezmann zastavil rychlý brejk a nespokojeným fanouškům gestem ukázal, aby byli ticho), ale bylo to v části zápasu, kdy mi přišlo důležitější podržet míč. Teď panuje spokojenost na všech stranách a věřím, že tomu tak bude až do konce," uvedl Griezmann, jenž se přehoupl přes hranici 100 nastřílených branek v pruhovaném dresu, na kontě jich má už 103. Potřeboval na ně jen 193 utkání.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace