Bezdůvodně mě připravili o sen, řekl Carles Pérez k odchodu z Barcelony

Carles Pérez (© marca.es)

Carles Pérez v lednu přestoupil z Barcelony do AS Řím a odchod z klubu, kde fotbalově vyrůstal, se neobešel bez výčitek.

Dvaadvacetiletý křídelník si postěžoval, že nedostal na Camp Nou šanci, aby přesvědčil o svých kvalitách.

"Jestli mě to mrzí? Zejména kvůli způsobům. Myslím, že se ke mně na konci nezachovali dobře, ale zůstávám Barceloně vděčný. Jsem kluk, který od mala dával Barceloně vše. Mým snem bylo postoupit do prvního týmu, povedlo se mi to a pak mě o ten sen bezdůvodně připravili. Zvláště ve vztahu k mým výkonům. Hodně mluví o odchovancích, ale nakonec ukáží opak. Nemám na Barcelonu špatné vzpomínky, jen se mi nelíbily způsoby. Nic víc," uvedl Carles Pérez.

Talentovaný fotbalista by se přesto mohl do Barcelony vrátit, neboť Katalánci mají zajištěnu možnost dorovnat nabídku třetí strany. Na to ale Carles Pérez nemyslí: "Od chvíle, kdy jsem odešel, o tom nepřemýšlím. Barcelona je minulostí, soustředím se na AS Řím. Nevím, co se stane v budoucnu."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace