Bielsa hledá Toquerovi novou pozici. Našel ji v obraně?

Toquero při tréninku (© as.com)

Gaizka Toquero v posledních letech neodmyslitelně patřil po boku Fernanda Llorenteho k ofenzivním hrozbám Athleticu. To by se ale mohlo brzy změnit.

Příchod Marcela Bielsy na lavičku Lvů ubral 28letému fotbalistovi minuty na hřišti už v loňském ročníku Primery, letos tento trend kvůli příchodu Aritze Adurize pokračuje. Za sedm kol jich Toquero nasbíral pouze 51.

El Loco už na trénincích pracuje na řešení, Toquerovi hledá novou pozici na hřišti. Bojovného forvarda už vyzkoušel v záloze, na křídle, kde si vedl velmi dobře, a naposledy na místě pravého beka, kde by tak mohl zaskakovat za Andoni Iraolu, jenž v týmu nemá žádnou konkurenci.

O Bielsových úmyslech vypovídají i poslední tréninky, kde při dělení hráčů na ofenzivní a defenzivní byl Toquero ve skupině obránců, aby piloval post pravého beka. To pro něj ostatně není žádná novinka, neboť v sezóně 2007/2008 na kraji obrany odehrál několik střetnutí v dresu Sestao River. A vybízí k tomu i číslo dva, které nosí od svého příchodu na San Mamés.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace