Bielsa: Špatné výsledky jsou nezasloužené

Marcelo Bielsa (© marca.es)

Marcelo Bielsa stále neví, jaké je to zvítězit v utkání Primera División. Athleticu se to pod Argentincovým vedením nepovedlo ani na pátý pokus.

Lvi v domácím prostředí San Mamés pouze remizovali s Villarrealem 1-1, přestože měli ke třem bodům blíže. "Zápas nám dodal optimismus, ale zároveň je potřeba si uvědomit, že máme pouze 2 body z 15 možných," prohlásil po konečném hvizdu Bielsa.

"Byl to nejlepší zápas Athleticu v sezóně. Hráli jsme lépe než proti předchozím soupeřům, měli jsme dvakrát tolik šancí co Villarreal, zasloužili jsme si vyhrát. Samozřejmě, že vnímám špatné postavení v tabulce, neignoruji ho. Beru zodpovědnost na sebe."

El Loco si postěžoval, že se k jeho mužstvu otočilo štěstí zády: "V lize máme špatné výsledky, ale ty jsou nezasloužené. Nehrajeme tak zle, abychom měli pouze dva body. Nepomáhá nám ani fakt, že v každém zápase přijdeme o nějakého hráče, ať už jde o zraněné Andera Herreru a De Marcose nebo vyloučené Amorebietu a Ekizu."

Athletic čeká ve čtvrtek těžký test, v základní skupině Evropské ligy se představí proti PSG, aktuálnímu lídrovi francouzské Ligue 1.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace