Bitva o Kondogbiu začala

Geoffrey Kondogbia (© as.com)

Geoffrey Kondogbia je jedním z objevů letošní sezóny. O záložníka Sevilly se zajímají evropské velkokluby.

Kondogbiova práva jsou rozdělena mezi Sevillu a společnost Doyen Group. Dvacetiletý fotbalista přišel do Andalusie před letošní sezónou za 4 miliony eur a po slabším začátku se stal jedním z klíčových hráčů týmu. Toho si všimly celky nepříč celým kontinentem.

Média postupně informovala o zájmu Manchesteru City, Manchesteru United, Chelsea, Arsenalu, AC Milán, Interu, Juventusu a Borussie Dortmund. K nim se v posledních dnech přidal Real Madrid, který ve 20letém fotbalistovi vidí nástupce Xabi Alonsa.

Podle některých zpráv Sevilla před týdnem odmítla nabídku Juventusu. Nejvíce šancí na získání Kondogbii má Real Madrid nebo italské duo AC Milán a Inter Milán. Deník AS uvádí, že Blancos jsou ochotni zaplatit 8 milionů eur, AC o 4 miliony eur více a Inter Milán zkouší štěstí s 10 miliony eur a 30procentním podílem pro Sevillu z dalšího hráčova přestupu.

Sevilla potřebuje získat peníze na splacení dluhu a v létě by její řady mohlo opustit hned několik hvězd. Nejvíce se mluví o Negredovi, Medelovi, Rakitićovi a právě Kondogbiovi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace