Bizarní výkon rozhodčích. Berizzo: Nevypadalo to jako seriózní zápas

Rozhodčí zápasu (© marca.es)

Athletic v přípravě na novou sezónou poprvé prohrál, když v poměru 2-3 nestačil na Den Haag. Pod výsledek se však podepsal bizarní výkon trojice rozhodčích.

Utkání se hrálo na tréninkovém hřišti a na žádost sedmého celku minulého ročníku nizozemské ligy bez diváků. Jen málo očí tak sledovalo komické představení arbitrů.

Jeden z asistentů v seniorském věku vytrvale nestíhal tempu hry, druhý při jedné z gólových akcí Den Haagu nepostřehl, že míč přešel čářu ani následný offside. Odůvodnil to tím, že mu rozcvičující se Remiro bránil ve výhledu. Nepřesvědčil ani hlavní sudí, jenž ukončil zápas dvě minuty před dovršením základní hrací doby, přestože dvacet minut předtím nařídil krátkou pauzu na občerstvení, kterou ale vzhledem k vytrvalému dešti a příjemnému počasí vlastně nikdo nepotřeboval.

I proto nepřikládál nový kouč Athleticu výsledku přílišnou důležitost: "Je těžké vyvozovat nějaké závěry, protože to nevypadalo jako seriózní zápas. Prohra ale vždy naštve, zvláště když utkání trvá o dvě minuty méně a nikdo neřeší, že míč byl před jedním z gólů už v autu. Zápas posloužil k tomu, abychom si zaběhali, ale to je vše."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace