Blíží se obnovení spolupráce Messi - Víctor Vázquez?

Leo Messi gratuluje Víctoru Vázquezovi k brance. (© as.com)

V kategorii kadetů tvořili duo, které nahánělo strach všem soupeřům. Nyní by si Lionel Messi a Víctor Vázquez mohli vše zopakovat v prvním týmu Barcelony.

Dva roky poráželi žáci Barcelony každého, koho potkali. Planchería v brance, Marc Valiente a Gerard Piqué v obraně, Francesc Fàbregas v záložní řadě, v útoku Songo´o... Ale fanoušci na Mini Estadi se dělili hlavně podle toho, zda-li byl jejich favoritem Lionel Messi, nebo Víctor Vázquez.

Samotný Argentinec v tom měl jasno a označoval svého spoluhráče jako toho nejlepšího. A mnozí mu dávali za pravdu. I zdravotní problémy ale určily Víctoru Vázquezovi kariéru ve stínu jeho bývalých parťáků. Zatím. V Lize mistrů proti Rubinu Kazaň totiž obnovil svou spolupráci s Messim, dal gól a ukázal, že staré dobré časy se můžou velmi brzo vrátit. Vždyť spolu působili v jednom týmu od třinácti let...

Francesc Fàbregas k tomu říká: "Pamatuji si, že Messi a Víctor byli z týmu jednoznačně nejlepší. Někdy se dohadovali, kdo z nich dá v zápase více branek. Jestliže v prvním poločase dal Víctor tři góly, v tom druhém se Leo nezastavil, dokud se mu nepovedlo to samé. Bylo to neskutečné."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace