Boj mezi Valencií a Schalke zůstává po prvním zápase otevřený

Raúl González (© marca.es)

Fotbalisté Valencie pouze remizovali v prvním utkání osmifinále Ligy mistrů se Schalke, o všem tak rozhodne odveta v Německu.

Netopýři si přitom nemohli přát lepší vstup do zápasu. Byli lepším týmem a šli do vedení už po čtvrthodině zásluhou voleje Roberta Soldada, ve druhém poločase však nastolené tempo neudrželi a po vyrovnání Raúla prožívali své nejhorší chvíle.

První nebezpečí měl na kopačce Huntelaar, jenž však netrefil míč dobře. Jak naložit s gólovou situací, ukázal na druhé straně Roberto Soldado, když využil jednoho z průniků Mathieua po levé straně a Francouzova následného centru. Další nadějné akce Valencie ztroskotaly na finální fázi, svůj tým tak musel podržet Guaita, když vytlačil na břevno pokus Klugeho.

Druhý poločas začal s podobným scénářem, dobře se vyvíjející zápas pro svěřence Unaie Emeryho zlomil Raúl, který obehrál Davida Navarra a přesnou střelou vyrovnal. Po vyrovnání to bylo Schalke, kdo byl nebezpečnější, Guaitovy jisté zákroky ale udržely počet inkasovaných branek na čísle jedna.

V závěru byl vyloučen Schmitz, jenž tak přijde o odvetu na německé půdě. O odvetu, která rozhodne o tom, který z týmů se protlačí do čtvrtfinále. Po prvním utkání zůstávají šance vyrovnané.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace