Boj o Isca vyhrál podle médií Real Madrid

Isco (© marca.es)

Oficiálně ještě nic potvrzeno nebyla, španělská média to však považují za hotovou věc. Isco bude od příští sezóny nosit dres Realu Madrid.

A to výměnou za 24 milionů eur. Další 3 miliony eur mohou do Málagy putovat formou bonusů. To je méně, než byla hráčova předpokládaná cena, neboť se spekulovalo o nutnost zaplatit výkupní klauzuli v hodnotě 35 milionů eur.

Vedle Realu Madrid se o Isca ucházel také Manchester City, kde působí Manuel Pellegrini, jenž mladou hvězdu vedl v Málaze, avšak samotný hráč se rozhodl pro Bílý balet.

K definitivní dohodě mezi všemi stranami došlo podle deníku Marca včera. Součástí transferu nebude žádný další hráč, přestože Málaga měla zájem o Callejóna, Jesého či Moratu. Pro Isca, jenž potvrdil skvělou formu na právě skončeném mistrovství Evropu hráčů do 21 let, kde pomohl Španělsku ke zlatu, je na Bernabéu připravn pětiletý kontrakt.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace