Bojan už pod Guardiolou hrát nechce

Bojan a Guardiola (© marca.es)

Bojan Krkić napodobil Zlatana Ibrahimoviće a po odchodu z Barcelony se pustil do Pepa Guardioly.

Mladý útočník se vloni dostával na hřiště pouze sporadicky, během léta proto raději zvolil odchod do italského AS Řím. "Rozloučil jsem s těmi, kteří se ke mně chovali dobře. S Pepem jsem se nerozloučil, v létě jsme spolu vůbec nemluvili," prohlásil Bojan.

"Po tom, co jsem s ním zažil, si myslím, že návrat by nebyl dobrou volbou. Bylo by těžké mu věřit. Pokud by mi na konci sezóny zavolal, asi bych řekl ne."

Podle Bojana vyšla jeho snaha na trénincích vniveč, s úspěšným trenérem si zkoušel vše vyříkat, ale marně. "Jedna věc ne nehrát, ale horší je, když se necítíte jako součást týmu. Tvrdě jsem trénoval, ale pořádná šance nepřišla, Guardiola moji snahu neviděl. Snažil jsem se s ním o tom promluvit, nedokázal jsem však všechny vnitřní pocity přenést do slov. Nešlo to. Nebyl jsem šťastný, po Wembley mě už nebavilo ani trénovat, bylo to demotivující."

Na závěr 21letý forvard uznal Guardiolovy trenérské kvality: "Z pohledu člena klubu je Guardiola pro Barcelonu nejlepším možným trenérem, já jsem jako hráč měl smůlu, že jsem nezapadal do jeho plánů."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace