Bolestivá remíza

Zraněný Lionel Messi (© marca.es)

Barcelona uzavřela základní skupinu Ligy mistrů remízou 0-0 s Benficou. Fanoušci netrpělivě čekají na výsledky vyšetření, které odhalí závažnost zranění kolena Lionela Messiho.

Argentinec nastoupil do utkání jako střídající hráč, ale pět minut před koncem musel odstoupit kvůli problémům s kolenem. První zprávy po zápase jsou příznivé, nemělo by jít o vážné zranění, Messiho však čeká ještě magnetická rezonance, po ní vynesou lékaři konečný verdikt.

Tito Vilanova se rozhodl začít utkání s hodně netradiční sestavou a Messim na lavičce. A na hře Katalánců se to projevilo negativně. Byli to tak hosté, kdo měl ke gólu blíže. Jenže špatná koncovka, branková konstrukce i spolehlivý Pinto byli proti.

Naopak do karet hrál Benfice tolerantní rozhodčí, který povolil hru na hranici tvrdosti, občas i za ní. Maxi Pereira by s jiným arbitrem utkání nedohrál, dnes od Oddvara ale neviděl ani žlutou kartu. Na Messiho zranění se však důrazné zákroky hráčl Benficy nepodepsaly.

I přes bodovou ztrátu a špatný výkon postupuje Barcelona z prvního místa skupiny a může s napětím očekávat, koho jí přidělí los pro první kolo play-off.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace