Bordalás zůstane, je přesvědčený Torres. Výprodej nechystá, posilování ano

José Bordalás (© marca.es)

Getafe se vrací do pohárové Evropy a prezident klubu Ángel Torres věří, že tak učiní s José Bordalásem na pozici trenéra.

Pětapadesátiletý rodák z Alicante odvádí na Coliseu skvělou práci a po pátém místě v letošní La Lize je o jeho služby velký zájem, Torres ale trvá na tom, že zůstane koučem Getafe: "Má platnou smlouvu a nijak mi nenaznačil, že by ji nechtěl dodržet. Je spokojený a šťastný. Ve fotbale nikdy nevíte, ale on bez problémů kontrakt dodrží a třeba zůstane i o nějaký rok déle."

Torres dodal, že klub se nechystá zbavovat svých opor, a pokud některá z nich odejde, pak to bude zaplacením výkupní klauzulu. Naopak slíbil fanouškům šest až sedm posil.

"V brance není co měnit, tu máme pokrytou skvěle, ale další řady musíme posílit. Bude záležet na tom, koho nám vezmou zaplacením výkupní klauzule, ale i tak chceme přivést šest až sedm nových hráčů. Sestavíme velmi dobrý tým."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace