Botía možný návrat do Barcelony neřeší

Alberto Botía (© as.com)

Bude Alberto Botía hájit barvy Sportingu Gijón i v příští sezóně, nebo se vrátí do Barcelony? Samotný hráč se touto otázkou nezabývá.

Dvaadvacetiletý stoper odvádí v červenobílých barvách skvělé výkony, což neuniklo pozornosti Katalánců, kteří uvažují, že v létě využijí možnosti koupit mladého fotbalistu zpět do svých řad. "Mě osobně ještě nikdo z Barcelony nekontaktoval, chci počkat na konec sezóny. Se Sportingem jsem podepsal kontrakt na čtyři roky a v současné chvíli je jediným klubem, který mám v hlavě."

Sporting kráčí k záchraně, naposledy senzačně dobyl gólem De las Cuevase stadion Realu Madrid. "Byla to velká radost a důvod ke spokojenosti, ale musíme pokračovat v práci. Byl to důležitý zápas, měli jsme to štěstí, že jsme ho vyhráli. Celé mužstvo hrálo skvěle. Hodně přátel z Murcie a Barcelony mi volalo a gratulovalo. Je to příjemný pocit."

Španělským tiskem problikla zpráva, že Sporting si výhrou na Bernabéu vysloužil pozvánku na letní Trofeo Joan Gamper, které pořádá Barcelona. Botía se ale soustředí pouze na následující zápas proti Osasuně: "O účasti na Gamperovi nic nevím, pracujeme, abychom vyhrávali pro nás, ne pro Barcelonu. Teď máme v hlavě pouze víkendové utkání. Hrajeme doma a věřím, že naši fanoušci nás popostrčí k dalším třem bodům. Osasuna je náš přímý rival, takže o to by byly cennější."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace