Brahim Díaz, Júnior Firpo... Real Madrid chce pokračovat v investicích do budoucnosti

Brahim Díaz (© marca.es)

Real Madrid v minulých letech nakupoval zejména talentované mladé fotbalisty, nikoliv hotové hvězdy jako v minulosti. A zdá se, že v podobné přestupové politice chce pokračovat.

Na spadnutí je přestup Brahima Díaze. Podle médií je už jen otázkou, jestli 19letý záložník přijde z Manchesteru City už v lednu za 15 milionů eur, nebo až po sezóně, kdy mu vyprší smlouva. 

I manažer Manchesteru City Pep Guardiola už mluví o odchodu odchovance Málagy, jenž je považován za jeden z největších španělských talentů současnosti, smířlivě. Od návratu do rodné vlasti si Brahim Díaz slibuje větší zápasové vytížení.

Na nedostatek minut na hřišti si naopak nemůže stěžovat Júnior Firpo. Ofenzivní bek Betisu prožívá skvělou sezónu, čehož si všimli i představitelé Bílého baletu, kteří v něm vidí nástupce Marcela. Real Madrid proto zvažuje, že v létě zaplatí Júniorovu výkupní klauzuli 50 milionů eur.

Již dohodnutý je navíc přesun brzy 18letého Rodryga ze Santosu. Vyplatí se královskému klubu sázka na budoucnost, která zatím přináší hodně rozpačité výsledky?

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace