Brankář Luga Juan Carlos vstřelil v Segundě gól z 65 metrů

Juan Carlos se chystá ke gólovému nákopu (© marca.es)

Další parádní gól viděla ve 23. kole Segunda División. Jeho autorem byl netradičně brankář, a sice Juan Carlos z klubu Lugo v utkání proti Sportingu Gijón.

Ke strážci svatyně Luga se dostal míč po odkopu hostující obrany a Juan Carlos neváhal vší silou balón z 65 metrů nakopnout. Překvapení fanoušků se změnilo v euforii, když míč zapadl do sítě kolegy Mariña. Juan Carlos tak vstřelil poslední gól střetnutí, které jeho mužstvo ovládlo poměrem 3-1.

"Nevím, kolikrát jsem už takto míč nakopl. Nechtěl jsem dát gól, jen poslat balón do vápna. Bylo štěstí, že skončil v síti. Ještě nikdy jsem gól nevstřelil, asi se to nebude stávat každý víkend. Mám radost, že jsem pomohl týmu k výhře," prohlásil šťastný autor branky, jenž v den zápasu shodou okolností slavil třicáté narozeniny.

Do včerejšího večera platilo, že posledním brankářem, který v Segundě skóroval, byl Claudio Bravo. Chilan v dresu Realu Sociedad se prosadil v roce 2010 z přímého kopu v mači proti Gimnàsticu.

Podívejte se na gól Juana Carlos do sítě Sportingu:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace