Brankář Queco Piña dal v Segundě B gól přes celé hřiště

Queco Piña (© marca.es)

Celá Galicie žila během uplynulého víkendu střetnutím mezi Celtou Vigo a Deportivem, v pozadí tak zůstává kousek, který se povedl Quecu Piñovi.

Jedenatřicetiletý gólman je hvězdou internetu. A to díky brance přes celé hřiště, kterou dal ve víkendovém utkání Rayo Vallecano B - Celta Vigo B.

Queco Piña vykopl od své branky tak silně, že balón doletěl až na hranici velkého vápna soupeře, kde po odrazu zapadl do sítě překvapeného gólmana rezervy Raya. Queco Piña gólem ze 105 metrů otevřel skóre ve 44. minutě zápasu, který skončil remízou 2-2.

"Vůbec jsem to nečekal. Myslel jsem, že se míče někdo dotkne, jenže on zapadl do branky. Byl jsem překvapený. Spoluhráči mi šli gratulovat a já vůbec nevěděl, co mám dělat," prohlásil šťastný střelec. "Nechtěl jsem gól příliš slavit z respektu k brankáři soupeře. Byl to pro něj debut a zdálo se, že ho to hodně zasáhlo. Byla to smůla. Po zápase jsem se ho snažil povzbudit."

Podívejte se, jak se Queco Piña trefil přes celé hřiště

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace