Brazílie? Ne, říká Nilmarův agent a kritizuje Villarreal

Nilmar (© as.com)

Přestup Nilmara do São Paula měl být otázkou hodin, vše ale zřejmě bude jinak.

Alespoň to tvrdí hráčův agent Orlando de Hora, podle něhož se Nilmar do rodné země vrátit nechce: "Villarreal ho chce prodat, protože potřebuje peníze na platy, ale samotný Nilmar o ničem neví. Je nepříjemné, když zástupci Villarrealu odcestují do Brazílie a jednají o přestupu bez našeho vědomí. Trenér dostal příkaz, aby ho nenominoval k poslednímu zápasu. Něco takového jsem ještě nezažil."

"Villarreal Nilmara trestá, protože ho chce prodat. Je naštvaný. Dokonce přemýšlí o tom, že o celou věc předá organizaci FIFA. Nilmar už měsíce nedostal plat, ale nikdy kvůli tomu nedělal problémy."

Sedmadvacetiletý útočník, který už má na kontě přes 20 startů za národní tým, se v letošní sezóně stejně jako celá posádka Žluté ponorky trápí, změna působiště proto zůstává nejpravděpodobnější variantou. To přiznává i Orlando da Hora: "Máme dvě nabídky od klubů z Evropy. Vloni Villarreal odmítl jednu milionářskou od AS Řím. V současné chvíli budoucnost Nilmara nemá podobu návratu do Brazílie. Potřebuje být součástí pevného ekonomického projektu. Bude hrát s motivací, ale hlavně za dobrý plat."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace