Brazílski mladíci sa v Reale Madrid dočkajú nových zmlúv

Vinicius a Benzema

Real Madrid si plánuje poistiť svoje dve brazílske hviezdy novými zmluvami.

V uplynulej sezóne boli dve mladé útočné hviezdy z Brazílie veľkým ťahúňom Realu Madrid. Vinicius Junior dosiahol 22 gólov a 20 asistencií, zaznamenal víťazný gól vo finále Ligy majstrov. Rodrygo Goes bol skôr žolíkom, no práve on strelil kľúčové góly Chelsea a Manchestru City pri víťaznom ťažení v Lige majstrov. 

Obaja by od Realu Madrid mali dostať nové zmluvy, zhodne do roku 2027. Výkupná klauzula bude až vo výške jednej miliardy eur. Rodrygo dostane dvakrát lepší plat, keď z pôvodných štyroch miliónov ročne zarobí až takmer osem miliónov za rok. 

Okrem toho ešte Real Madrid plánuje dať novú zmluvu svojej úplne najväčšej hviezde, ktorou je Karim Benzema. Ten by mal podpísať zmluvu do roku 2024. Real Madrid sa výrazne spoliehal práve na túto trojicu a inak tomu nebude ani v sezóne 2022-23. Žiadna veľká posila po odmietnutí Kyliana Mbappého sa neplánuje. 

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace