Bude muset Real obětovat Tchouameniho a Valverdeho, aby mohl přijít Mbappé?

Federico Valverde a Aurelien Tchouameni v utkání Realu Madrid

Na evropské fotbalové scéně je v plném proudu letní přestupový trh a fanoušci sledují s každým novým dnem překvapivé zvraty v jednání. Stálicí největších spekulací je pochopitelně francouzský útočník Kylian Mbappé, jehož odchod z PSG je na spadnutí a jednou z mála možných destinací je Real Madrid. Bude ale muset Bílý balet obětovat některé ze svých hráčů, aby uvolnil místo pro příchod ofenzivní hvězdy?

Real Madrid se nachází uprostřed přestupového kolotoče a nedávný článek publikovaný v Sunday Express vede ke spekulacím o možném prodeji dvou hráčů širšího základu, Federica Valverdeho a Aureliéna Tchouaméniho , aby byl klub schopen zafinancovat náročnou operaci přestupu Kyliana Mbappého.

Myšlenka prodeje dvou klíčových, nadto mladých hráčů, se však zdá být nelogická a nepravděpodobná. Valverde i Tchouameni jsou velcí talenti, kteří se v Realu Madrid osvědčili. Oba hráči mají velký potenciál a jsou považováni za klíčové fotbalisty v dlouhodobém projektu. Proto je těžké si představit, že by se s těmito hráči chtěl Real Madrid rozloučit. Oba ovšem obdrželi nabídky na přestup do předních klubů Premier League.

Dokud se neobjeví oficiální potvrzení ze strany klubu, je těžké odhadnout, jaká rozhodnutí přijme. Fanoušci i představenstvo věří v talent a budoucnost obou zmíněných hráčů a nezdá se, že by je chtěl obětovat pro potřeby hvězdného přestupu Mbappého. Přestupový trh se ale stále vyvíjí a je možné, že Bílý balet přehodnotí situaci i své priority a k prodeji klíčových hráčů dojde.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace