Bude těžké vrátit tým tam, kde byl pod Zidanem, ví Kroos

Toni Kroos (© marca.es)

Toni Kroos promluvil o současnosti Realu Madrid i o tom, že měl v roce 2014 blízko k přestupu do Manchesteru United.

Real Madrid v přípravě nepůsobí přesvědčivě a zlepšení po návratu Zinédina Zidane, hrdiny tří vyhraných pohárů v Lize mistrů v řadě, na lavičku zatím nepřináší kýžený efekt.

Podle Kroose nebude snadné vrátit Real Madrid tam, kde byl v době, kdy Zidane na svůj post rezignoval, tedy na evropském vrcholu: "Bude těžké vrátit tým tam, kde byl pod Zidanem. Je těžké se na takovou úroveň vůbec dostat. Když se Zidane v březnu 2019 vrátil, bylo mužstvo úplně jinde, protože se mu nedařilo, než když ho v květnu 2018 opouštěl. Musíme hrát lepší fotbal a stabilně. To je důležité, zbytek přijde sám. Pokud hrajete dobře, hrajete o trofeje."

Devětadvacetiletý německý reprezentant prozradil, že v roce 2014, kdy přestoupil na Bernabéu z Bayernu Mnichov, mohlo být vše jinak. Byl totiž blízko přesunu do Manchesteru United: "Věděl jsem, že mě Manchester United chce a i Moyes (tehdejší manažer Manchesteru United) přestup plně podporoval. Strávili jsme příjemné odpoledne, hodně jsme probírali fotbalovou vizi klubu a přesvědčil mě. Nakonec jsme dosáhli ústní dohody. Ano, byl jsem blízko tomu, abych byl hráčem Manchesteru United. Ale jedno mohu říci určitě. V Manchesteru United bych nevyhrál třikrát Ligu mistrů."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace