Bude to velký zápas, shodují se Cazorla a Mata

Santi Cazorla (© marca.es)

Víkendovým šlágrem bude na španělských trávnících souboj Villarrealu s Valencií, ve kterém půjde o třetí místo tabulky.

To zaručuje přímý postup do příštího ročníku Ligy mistrů, což je cílem obou mužstev. Zatím k jeho splnění mají blíže Netopýři, kteří mají na čtvrtou Žlutou ponorku náskok tří bodů.

Podle Santi Cazorly nebude v regionálním derby o napínavé okamžiky nouze: "Pro každého hráče to bezpochyby bude zvláštní zápas, protože v něm jde o hodně. Je to derby a navíc Valencia je momentálně naším největším soupeřem v boji o třetí místo, což napětí a motivaci ještě zvyšuje. Zároveň to bude jedno z nejtěžších utkání v sezóně, na Mestalle se nevyhrává snadno. Přesto jsem optimistou. Pokud zůstaneme věrni našemu stylu, může nás dovést k úspěchu."

Důležitosti střetnutí si je vědom také Juan Manuel Mata z Valencie: "Každý zbývající zápas je důležitý, ale tento o něco více, protože můžeme Villarrealu utéct o další tři body. To by byla důležitá, i když ještě ne rozhodující výhoda. Očekávám utkání, kterému nebude chybět vůbec nic. Nebál bych se ho označit za náš zápas roku."

Villarreal se s Valencií utkal už v rámci letošní Copa del Rey, kde se z postupu radovali svěřenci Juana Carlose Garrida. První vzájemný ligový duel sezóny pak skončil na El Madrigal 1-1. V odvetě se proto nehraje pouze o tři body, ale také o lepší bilanci v minitabulce, která může hrát v konečném účtovaní velkou roli.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace