Bude trvat, než si znovu zahrajeme v Evropě, tuší Juanfran

Juanfran (© marca.es)

Levante letos úspěšně debutovalo v Evropské lize, v lize se ale tabulkou propadá a poháry se mu vzdalují.

Obránce skromného klubu z Valencie Juanfran tuší, že další příležitost v kontinentálních soutěží může přijít až za dlouho: "Rád bych se mýlil, ale myslím, že bude trvat, než si znovu zahrajeme v Evropě. Musíme být realisté a uvědomit si, že bude velmi složité zopakovat, čeho jsme dosáhli."

Levante se s Evropskou ligou rozloučilo v osmifinále, kde v prodloužení druhého zápasu nestačilo na Rubin Kazaň. "Bylo to poprvé, co jsme hráli v Evropě, a dostali jsme se dále, než jsme sami čekali, i když by bylo hezké postoupit do čtvrtfinále."

Granotes nyní musejí zabrat v Primeře, aby se nedostali do problémů. K jistotě záchrany jim už příliš bodů nechybí, Juanfran věří, že je mužstvo získá co nejrychleji: "Ušli jsme velký kus cesty, ale poslední kroky ještě chybějí. Dokud nedosáhneme cíle, nepolevíme. Ke splnění cíle chybí už jen kousek, v nejbližších týdnech však máme těžký los, střetneme se se Sevillou, Realem Madrid či Barcelonou."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace