Budeme hrát ofenzivně, slibuje Ancelotti

Carlo Ancelotti (© marca.es)

Carlo Ancelotti poprvé předstoupil před novináře jako trenér Realu Madrid. A nastínil, jak bude Bílý balet pod jeho vedením vypadat.

"Věřím, že nás čeká úspěšná sezóna. Cítím silné emoce. Jsem šťastný, že jsem zde, v nejprestižnějším klubu světa. Chceme hrát ofenzivně, náš fotbal by měl být strhující. Budeme pracovat na tom, aby hra učinila fanoušky šťastnými," uvedl Ancelotti.

Čtyřiapadesátiletý Ital nechce v týmu dělat velké změny: "Kádr je velmi dobrý, nepotřebuje mnoho změn. Nyní ale nemůžu říci, kdo zůstane a kdo odejde. Teprve o tom budeme mluvit. I v rezervním týmu jsou kvalitní hráči, kteří jsou kvalitní a hladoví, touží se prosadit.

Ancelotti potvrdil, že Zinedine Zidane bude jeho asistentem. "Ano, bude na lavičce se mnou. Jediný problém je, že nemůže hrát. Byl to skvělý fotbalista, nyní se rozhodl být trenérem. Společně s Paulem Clementem bude mým asistentem."

"Celý svět ví, že hlavním cílem Realu Madrid je La Décima. Znamená to pro mě motivaci navíc, věřím, že můžeme desátý triumf v Lize mistrů získat."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace