Busquets a Dani Alves si pochvalují návrat k agresivnímu napadání

Dani Alves slaví gól do sítě Levante (© marca.es)

Oficiální debut Taty Martina na lavičce Barcelony nemohl skončit lépe. Katalánci smetli Levante vysoko 7-0.

Nebyl to jenom výsledek, který je nejvyšší výhrou Barcelony v úvodním ligovém kole v historii, co fanoušky zaujalo. Hra Barcelony byla znovu plná agresivního napadání soupeřovy rozehrávky.

Nejlepším důkazem byl gól Dani Alvese, který vznikl právě ze situace, kdy Barcelona vybojovala míč u velkého vápna. Brazilec neskrýval spokojenost: "Některé věci jsme ztratili a je důležité, že jsme je znovu našli. Napadání bylo to, co nás odlišovalo od ostatních týmů. Když jsme ho přestali praktikovat, soupeři se nám přiblížili a přišli jsme o nějaké tituly. Trenér trvá na tom, abychom soupeře napadali. Snad v tom budeme pokračovat. Tata je velká osobnost, vždy mu jde o dobro mužstva. Budeme se snažit, abychom jeho myšlenky co nejlépe přenesli na hřiště."

V podobném duchu mluvil také záložník Sergio Busquets: "Byl to z naší strany velmi dobrý výkon. Tata trvá na tom, abychom důrazně napadali, to je klíč k úspěchu. Chceme v tom pokračovat i v dalších zápasech, protože je to důležité. Hrajeme s větší intenzitou a rychlostí, což je hned poznat."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace