Cádiz se po 14 letech vrací do La Ligy. První posilou je Negredo

Fanoušci Cádizu (© marca.es)

Letošní ročník Segunda División už zná prvního přímého postupujícího do nejvyšší soutěže. Z posunu mezi dvacítku nejlepších mužstev Španělska se raduje Cádiz.

Žlutá ponorka se vrací mezi elitu po 14 letech. Už několik předchozích sezón měl Cádiz dobře rozehraných, pokaždé mu ale v závěru došel dech a z boje o postup vypadl.

Mužstvo vede už čtyři roky Álvaro Cervera, což z něj dělá nejdéle sloužícího kouče v rámci Segundy. Fanoušci, kteří patří mezi nejoceňovanější v zemi, věří, že tentokrát se Cádiz udrží v La Lize déle než po postupu v sezóně 2004/2005, kdy jeho dobdrodružství v nejvyšší kategorii trvalo jediný rok.

Pomoci má i první posila, kterou potvrdil prezident klubu Manuel Vizcaíno: "Cádiz už má první posilu do Primery, je jí Álvaro Negredo." Přesné podmínky smlouvy nebyly zveřejněny, brzy 35letý Negredo má bohaté zkušenosti z působení v Rayu Vallecanu, Realu Madrid, Almeríi, Seville, Manchesteru City či Valencii. V současné chvíli je členem kádru saúdskoarabského celku Al-Nasr se skvělou bilancí 25 branek v 36 utkáních.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace