Caicedo kritizuje nespokojené fanoušky

Felipe Caicedo (© as.com)

Levante se bezgólovou remízou se Sportingem opět o něco přiblížilo jistotě záchrany, fanoušci na Ciutat de Valencia přesto vyprovodili tým pískotem. To se nelíbí Felipe Caicedovi.

"Není to spravedlivé. Vždy ze sebe vydáme na hřišti maximum. Nelíbí se mi, když na nás vlastní fanoušci pískají nebo dělají rukama gesta, jako že nehrajeme naplno," uvedl nespokojený ekvádorský kanonýr po nudné dělbě bodů se Sportingem, která však vyhovovala oběma celkům.

"Pokud si někdo myslí, že nedáváme do zápasu vše, ať mi to přijde říct do očí. Pokud to nedokáže, tak může jít hrát místo nás. My jsme týmem, který je v Primeře krátce. Nemáme ani halíř navíc, prožili jsme si složité chvíle, přesto jsme na devátém místě. Co více fanoušci chtějí?" ptá se Caicedo.

Levante má nejnižší rozpočet v Primera División, přesto je díky skvělým výkonům z druhé poloviny sezóny, ve které mají lepší čísla pouze velkokluby Barcelona a Real Madrid, blízko matematickému zajištění záchrany.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace