Callejón: Je pravda, že se Messi vysmíval Karankovi

Messi a Arbeloa si během utkání nic nedarovali (© marca.es)

Vztahy mezi Realem Madrid a Barcelonou se znovu začínají přiostřovat. Hráči Realu Madrid si stěžují na chování Lionela Messiho.

Televizní pořad Punto Pelota přišel s tvrzením, že argentinská hvězda si po skončení středečního El Clásica počkala na parkovišti stadionu Bernabéu na Álvara Arbelou, s nímž měl v průběhu utkání několik sporů, a Aitora Karanku. Na obránce, jehož doprovázela manželka, údajně Messi křičel "Na co čumíš, blbečku?", zatímco Karanku nazval "Mourinhovou loutkou".

"Viděl jsem incident s Karankou. Je pravda, že ho Messi nazval Mourinhovou loutkou. Při zápase se občas urážíme a říkáme věci, kterých později litujeme, to je normální, ale to vše by mělo zůstat na hřišti. Čekat na soupeře hodinu a půl a nadávat mu před manželkou, to už je moc. Ti dobří nejsou vždy tak dobří a ti špatní nejsou vždy tak špatní," prohlásil José María Callejón.

Nespokojení jsou také v Barceloně, Dani Alvesovi označil hru Realu Madrid za příliš tvrdou: "Je to v pohodě jen tehdy, když vyhrávají. Od chvíle, co jsem v Barceloně, proti nám vždy hrají trochu přes limit. Někdo by se na to měl zaměřit. Musí se udělat nějaká rozhodnutí. My se jenom snažíme hrát fotbal."

Brazilec si navíc postěžoval na rasistické pokřiky fanoušků: "Je to nepříjemné, ale ve Španělsku bohužel běžné. Že bych kvůli tomu odmítl pokračovat v zápase? To ne."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace