Cani dal proti Osasuně gól z poloviny hřiště

Caniho radost (© marca.es)

La Liga byla po dvou letech svědkem netradičního gólu, záložník Villarrealu Cani se proti Osasuně trefil z poloviny hřiště.

Pro Caniho to byl třetí soutěžní zápas v řadě, ve kterém skóroval, čímž prokázal skvělou aktuální formu. Při brance do sítě Ricarda ve včerejším střetnutí prokázal techniku, přehled i schopnost využít okamžiku. Fotbalová delikatesa.

"Mám radost z výhry i z gólu. Nejsem zvyklý dávat tolik branek, chci své současné série co nejvíc využít. Podobné góly zkoušíte, ale málokdy to vyjde. Když jsem viděl Ricarda daleko z branky, risknul jsem to. Podobně jsem se trefil už v béčku Zaragozy, ale to bylo v Segundě B, což není to samé," uvedl Cani, jenž pomohl k výhře Villarrealu v poměru 4-2.

Nejvyšší soutěž viděla podobný gól naposledy v sezóně 2007/2008 z kopačky Caniho spoluhráče Marcose Senny proti Betisu. O rok dříve se tak prosadil Roberto Soldado proti Levante, před ním se to povedlo například Davidu Villovi v souboji s Deportivem.

Podívejte se na Caniho gól proti Osasuně:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace