Caparrós ukázal fanouškům Betisu ručičku. Jen slušný pozdrav, říká

Joaquín Caparrós (© marca.es)

Mallorca včera nečekaně vyhrála na půdě Betisu 2-1. Kouč ostrovanů Joaquín Caparros zaujal novináře gestem směrem k domácím fanouškům.

Ti jej vzhledem ke Caparrósově minulosti v Seville, velkém rivalovi zelenobílých, opakovaně slovně uráželi, na což impulzivní kouč odpověděl širokým úsměvem a "pozdravem" rozevřenou dlaní. Ta symbolizuje manitu, tedy ručičku, jak se ve Španělsku říká pěti gólům.

Caparrós tak podle všeho chtěl fanoušky Andalusanů umlčet připomenutím posledního městského derby, v němž "jeho" Sevilla porazila Betis 5-1. Samotný 57letý kouč k incidentu uvedl: "Slyšel jsem, že vyvolávají mé jméno, tak jsem je pozdravil, protože my v Seville, Andalusii jsme slušně vychovaní."

Mallorca vyhrála poprvé po jedenácti zápasech a vánoční svátky stráví mimo sestupové pásmo. "Měli jsme jenom dvě šance a dali z nich dva góly, ale takový je fotbal. Jediné, na čem záleží, je výsledek. Na nic jiného se fotbal nehraje. Pro nás to jsou důležité tři body. Hráči i fanoušci si je zaslouží," dodal Caparrós k výsledku.

Podívejte se na gesto Joaquína Caparróse k fanouškům Betisu:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace