Caparrósovým pravým bekem bude Nsue

Emilio Nsue (© as.com)

Joaquín Caparrós na konci uplynulé sezóny několikrát postavil Emilia Nsueho na pozici pravého beka. A protože se zkouška osvědčila, zasune se 22letý fotbalista na tento post trvale.

Prozradil to samotný Nsue, jenž si dosud dělal jméno jako útočník či křídelník: "Mluvil jsem s Caparrósem a řekl mi, že se mnou pro nadcházející sezónu počítá na pravý kraj obrany. Proto na této pozici trénuji."

"Každý ví, že jsem univerzál. Poslední tři zápasy jsem hrál na kraji obrany a povedly se mi. Na Euru jsem je (pravé beky) hodně sledoval, mám na tuto pozici dobré předpoklady, jsem rychlostně vybavený a pracuji na tom, abych se zlepšil směrem dozadu. Ve Španělsku je krajních beků neodstatek, zejména těch pravých. Budu hrát tam, kde to bude potřeba, chci pomoci týmu," dodal Nsue.

Mallorca má za sebou dobrou sezónu, Nsue nevylučuje, že se ostrované v ročníku 2012/2013 pokusí zaútočit na poháry: "Vloni jsme se skoro dostali do Evropské ligy, takže bude těžké umístění vylepšit. Naším hlavním cílem je si co nejdříve zajistit záchranu. A proč bychom pak nemohli pomýšlet na něco většího?"

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace