Capdevila a Altidore opustili Villarreal

Joan Capdevila (© marca.es)

Villarreal oficiálně potvrdil zúžení kádru o dva fotbalisty, klub opustili Joan Capdevila a Jozy Altidore.

Španělský reprezentant přišel v závěru sezóny o místo v základní sestavě, v posledních dnech proto vyjádřil touhu změnit dres. Od vedení Žluté ponorky měl slíbeno, že ho v případě lákavé nabídky pustí zdarma. A ta přišla z Benficy.

Capdevila nejprve rozvázal smlouvu s Villarrealem, aby se lisabonskému celku mohl zdarma upsat na dva roky. Ve smlouvě je zakotvena výkupní klauzule ve výši 20 milionů eur.

Třiatřicetiletý levý bek má na kontě 57 startů za národní tým, s nímž dosáhl jako člen základní sestavy na evropský i světový titul. Mezi klubovými úspěchy má Supercopu a Královský pohár, které si připsal jako hráč Deportiva, odkud v roce 2007 zamířil na El Madrigal.

O rok později získal Villarreal Jozy Altidora. Americký útočník se ale ve žlutém dresu nedokázal prosadit a postupně hostoval v Xerezu, Hullu a Bursasporu, nyní opouští Španělsko formou přestupu do AZ Alkmaar. Nizozemský celek za služby 21letého reprezentanta zaplatil 1,5 milionu eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace