Carlos Soler odchází z Valencie, podepsal smlouvu v PSG

Carlos Soler přestupuje z Valencie do PSG

Španělský záložník hájící barvy Valencie v novém ročníku La Ligy už na hřiště nevyběhne. Předposlední den přestupového okna se jeho domovský klub domluvil s PSG na přestupu. Francouzský mistr do kasy Valencie pošle 18 milionů eur plus bonusy, mladý záložník podepíše pětiletou smlouvu.

Prozatím chybí oficiální prohlášení jednoho či druhého klubu, ale zprávy povrzující přestup španělského záložníka Carlose Solera se množí. Valencie se se Solerem, který v klubu nosil kapitánskou pásku, snažila prodloužit smlouvu, nicméně strany se nedokázaly shodnout na budoucí vizi spolupráce ani na délce možného kontraktu.

Valencie situaci zachraňovala na poslední chvíli, když na začátku tohoto týdne předložila hráči nabídku na pětiletou smlouvu s platem ve výši 3 milionů eur ročně, což je více, než pobírá kdokoliv jiný v klubu. Nicméně a navzdory všemu, co bylo v předchozích dnech řečeno, vzdálenost mezi hráčem a Valencií zůstala propastná a příležitost v podobě možnosti odchodu od PSG se neodmítá.

Pětadvacetiletý španělský reprezentační záložník proto v úterý ráno přistoupil na přestup do PSG, které mu přislíbilo pětiletou smlouvu, výrazné navýšení platu a také výrazně ambicióznější projekt. Carlos Soler tak konečně bude mít možnost potkat se v jednom týmu s Messim, hráčem jeho bezmezně obdivuje, Neymarem a Mbappém.

Krásný příběh mezi hráčem a klubem, ve kterém se Carlosovi podařilo stát nejlepším střelcem akademie, debutovat v lize, dosáhnout na kapitánskou pásku, být součástí reprezentačního týmu. Nyní na něj čeká skok do top týmu. Mistrovství světa zůstane velkým otazníkem, protože ve Valencii Carlos Soler nastupoval pravidelně, zatímco v PSG bude muset bojovat o každou minutu na hřišti. Španělský záložník ale nechtěl rozhodování o své budoucnosti limitovat na nadcházející měsíce a možnost bytí nebo nebytí v reprezentačním týmu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace