Carlos Vela by se mohl vrátit do La Ligy, má nabídku z Barcelony

Carlos Vela (© marca.es)

Carlos Vela by znovu mohl působit v La Lize, o mexického útočníka se zajímá Barcelona.

Svůj úmysl třicetiletého fotbalistu podepsat už Katalánci údajně podpořili konkrétní nabídkou, tvrdí to Velův krajan a spoluhráč z amerického celku LA Galaxy Jonathan dos Santos: "Je pravda, že tu nabídku (od Barcelony) má na stole. Upřímně netuším, co udělá. Je v Los Angeles šťastný, ale Barcelona je nejlepší klub světa a fakt, že ho chce, znamená jedinečnou příležitost. Jako Mexičan věřím, že mu to vyjde."

Vela ve Španělsku krátce působil v dresu Osasuny, nejvíce na sebe ale upoutal během dlouhého angažmá v Realu Sociedad. V lednu 2018 přestoupil do severoamerické MLS, kde se mu náramně daří. V minulé sezóně zaznamenal za LA Galaxy 36 branek ve 32 zápasech, celkově má v klubu bilanci 53 gólů v 68 utkáních.

Barcelona kolem Vely kroužila už v lednu, byť nakonec dala přednosti hostování Kevina-Prince Boatenga ze Sassuola. Vela tehdy uvedl: "Přesun do Barcelony byl opravdu blízko. Kdo by odmítl možnost zahrát si čtyři měsíce po boku Lionela Messiho a poté se vrátit do Los Angeles?"

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace