Carrasco a Gaitán přestoupili do čínského Dalianu Yifang, jemuž se líbí i Torres

Gaitán a Carrasco (© marca.es)

Kádr Atlética Madrid zeštíhlel o dvě jména. Yannick Carrasco a Nico Gaitán shodně mění dres, jejich novým zaměstnavatelem je Dalian Yifang. Transfery již byly oficiálně potvrzené.

Čínský celek zaplatí za Carrasca 30 milionů eur. Čtyřiadvacetiletý Belgičan opouští hlavní město Španělska s počtem 124 odehraných zápasů, díky čemuž si vysloužil plaketu na Paseo de las Leyendas před stadionem Wanda Metropolitano, kde jsou zvěčněni všichni fotbalisté, kteří odehráli za Atlético alespoň 100 utkání.

Ani o šest let starší Nico Gaitán se pod vedením Chola Simeoneho nedokázal v Atléticu naplno prosadit, Dalian Yifang jej získal za 18 milionů eur. Adiós řekl Madriďanům se 49 starty na kontě.

Dalian Yifang se v hráčích Atlética zhlédl, zájem má totiž i o Fernanda Torrese. Zkušený útočník ale podle všeho dohraje sezónu v současném působišti a o případném angažmá v Číně bude jednat až po jejím skončení.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace