Carrasco: Simeone žije fotbalem a dýchá ho, jeho energie je neuvěřitelná

Diego Simeone a Yannick Carrasco (© as.com)

Naštvané gesto Yannicka Carrasca poté, co ho Diego Simeone v zápase Ligy mistrů proti Karabachu vystřídal, rozvířilo spekulace o možných neshodách obou členů Atlética. Čtyřiadvacetiletý Belgičan si ale se Simeonem vše vyříkal.

A to po jednom z tréninků, kdy spolu konverzovali deset minut a Argentinec svému svěřenci vysvětlil, co od něj chce. "Jeho naštvání pramenilo z toho, že chce hrát každý zápas celých 90 minut. To je pochopitelné. Žádný problém není," uvedl Simeone.

Carrasco našel pro Simeoneho jen slova chvály: "Simeone žije fotbalem a dýchá ho. Jeho energie je neuvěřitelná. Kdyby mohl, znovu by nazul kopačky. Po každém zápase ztratí hlas a za tři dny ho znovu má. Ptám, se jak je to možné, protože to není normální. Dává do toho vše."

Do Atlética přestoupil teprve před dvěma roky, i za poměrně krátkou dobu si však Carrasco klub zamiloval: "Znám málo klubů, kde panuje taková rodinná atmosféra jako tady. Všichni jsou v Atléticu laskaví. Můžete si promluvit s prezidentem, kdykoliv potřebujete. Někdy vám podá ruku, jindy vás políbí. Navíc máme skvělé fanoušky a nádherný stadion. Na jiných stadionech je hodně turistů, kteří nefandí a jen sedí, jako by byli doma v obýváku, ale na Atlético chodí věrní a hlasití příznivci, což je pro soupeře nepříjemné. To ještě násobí Metropolitano, kde je při zápasech fantastická kulisa."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace