Casemiro: Málokdo ví, že se ve skutečnosti jmenuji Casimiro

Casemiro (© as.com)

Záložník Realu Madrid Carlos Henrique Casemiro vysvětlil, jak to má s vlastním příjmením.

Některé zdroje ho totiž uvádějí jako Casimira, což je dle slov brazilského reprezentanta správně.

"Málokdo ví, že se ve skutečnosti jmenuji Casimiro, protože mám příjmení po matce, které se píše s i - Casimiro. Ale skoro nikdo mi tak neříká. Když jsem působil v Brazílii, hráli jsme zápas v São Paulu a lidé mi začali říkat Casemiro. A protože jsem předvedl výborný výkon, rozhodl jsem se, ať mi tak říkají i nadále - s e. Až doteď.Vždy se budu jmenovat Casimiro, ale na dresu budu mít Casemiro, protože to ničemu nevadí. Tak to je," uvedl Casemiro.

Sedmadvacetiletý defenzivní štít je známý důraznou hrou, přesto byl za sedm let v bílém dresu vyloučen jen jednou - vloni proti Valladolidu, když příliš vehementně bránil soupeři v rozehrání standardní situace. "Jsem při zápasech velmi opatrný. Mám situaci ohledně karet pod kontrolou. Věřím, že i nadále se dokáži vyloučením vyhnout."

Real Madrid v úvodu sezóny sice herně nepřesvědčuje, ale i tak se usadil v čele La Ligy. Podle Casemira rozhodují výsledky: "Že nejsme v útoku dostatečně produktivní? Je jasné, že bychom chtěli střílet více branek, ale důležité je, že jsme na prvním místě tabulky, náš tým má jasnou tvář."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace