Casemiro v oku hurikánu: Manchester United mu nabízí snovou smlouvu

Přestoupí Casemiro do Premier League?

Brazilský defenzivní záložník a hráč Realu Madrid, Casemiro, má před sebou bezesné noci a velmi horké dny. V nejbližší době by totiž měl sdělit vedení španělského klubu, zda chce zvažovat přestup do Manchesteru United, který mu nabízí vysněný pětiletý kontrakt s téměř dvojnásobným platem.

Srpen je ve světě fotbalu nejdelším měsícem a své by o tom mohl povídat Real Madrid, který loni v létě po zklamání a odmítnutí od Mbappého došel až k překvapivému podpisu Camavinga. Letos mají fanoušci také o zábavu postaráno poté, co španělský tisk odhalil senzační jednání mezi Manchesterem United a záložníkem Realu, Casemirem.

Real Madrid je o celé záležitosti informován, nikoliv však oficiální cestou, protože anglický klub podle dosavadních informací vedení klubu nekontaktoval. O nabídce smlouvy se Bílý balet dozvěděl od brazilského hráče, který pochopil, že musí našlapovat velmi opatrně a být naprosto transparentní. Real proto informoval o nabídce smlouvy, kterou od United obdržel. Hráč se čtrnáctkou na dresu má od Rudých ďáblů slíbenou pětiletou smlouvu, což je o dva roky více, než kolik mu při prodloužení nabídl Real Madrid, a zejména pak s platem, který je téměř dvojnásobný ve srovnání s jeho stávající smlouvou.

S ohledem na krizi, kterou anglický gigant v současnosti prochází a účastí „pouze“ v Evropské lize, je podle představenstva Realu s podivem, že Casemiro odchod z Realu zvažuje, nicméně brazilský záložník si je zároveň vědom toho, že má před sebou pravděpodobně poslední možnost podpisu opravdu milionářské smlouvy.

Vypadá to proto, že by v nejbližších dnech měla z Anglie dorazit oficiální nabídka na přestup ve výši mezi 60 a 70 miliony eur. Celé jednání bude ovšem komplikovat výstupní klauzule, kterou má Casemiro ve smlouvě a jenž čítá jednu miliardu eur. Podobnou sumu pochopitelně nebude ochoten zaplatit žádný klub na světě a to ani za jednoho z nejlepších defenzivních záložníků na trhu, což byl také důvod, proč Real s brazilským hráčem před rokem prodloužil smlouvu.

Třicetiletý Casemiro je nicméně rozpolcen mezi svůj závazek klubu, který miluje, což také několikrát dokázal, a zajištěním se v podobě galaktické smlouvy. Trenér Ancelotti s hráčem o situaci mluvil a věří, že se mu ho podaří přesvědčit, všechny strany zároveň budou tlačit na brzké vyřešení patové situace. Stanovisko Realu ale zatím zůstává jasné: Casemiro není na prodej, horký brambor tak putuje k hráči, který se musí rozhodnout.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace