Casillas a Kaká dovedli Real Madrid k výhře nad Ajaxem

Real Madrid zvítězil nad Ajaxem (© marca.es)

Real Madrid splnil v utkání základní skupiny Ligy mistrů proti Ajaxu roli favorit a po výhře 3-0 zůstává stoprocentní.

V uplynulých dnech se opět vynořily spekulace, které posílají Kaká do londýnského Arsenalu. Brazilec na to zaregoval skvělým výkonem a byl to právě on, kdo se na dnešním vítězství podílel nejvíce - gólem i asistencemi.

Real Madrid přitom nezačal na Benabéu dobře. Eriksen a Sigthorsson měli možnost poslat outsidera do vedení, jenže Iker Casillas prokázal v obou případech své kvality. Boerrigter dělal velké problémy Sergiu Ramosovi, jehož forma není ideální. Naopak Varane opět získal plusové body v boji s Albiolem.

V 25. minutě ukázal Bílý balet jednu ze svých velkých předností, a sice bleskový kontr. Kaká, Benzema a Cristiano Ronaldo předvedli rychlý postup vpřed jako z učebnice, za což byli odměněni Portugalcovým gólem. Ještě do poločasu se domácím podařilo náskok zdvojnásobit, když se zpoza hranice velkého vápna trefil Kaká. Brazilec prožil možná nejlepší v bílém dresu. 

Druhý poločas přinesl třetí gól z dílny Benzemovi, jehož vyzval ke skórování Kaká, debutujícího Altıntopa a další dva skvělé zákroky Casillase proti Verthongen. Právě reprezentační gólman a Kaká byli hlavními strůjci výsledku, který je pro solidně hrající Ajax příliš krutý.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace